Soraja nastavlja da proziva Daču Ikodinovića

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 06 Jul 2012

Nakon žestokih prozivki Danila Dače Ikodinovića na račun Stanije i Soraje na društvenoj mreži Tviter, oglasile su se obe starlete, ali izgleda da se ni tu nije završio rat na društvenim mrežama.

Soraja je posebno bila surova kada je na svom Fejsbuk profilu napisala:

- Hahaha. Zanima me samo kojom rukom je Danilo Ikodinović napisao status na Tviteru, da znam da li da ga žalim ili da mu se smejem! Ali kad bolje razmislim neki ljudi su dovoljno kažnjeni od Boga da bi im još ja stajala na muku…

Posle objave ovog statusa pojavili su se i negativni komentari na njen račun, na šta se starleta nije obazirala, već je nastavila sa provokacijama na Dačin račun:

- A da se zapitate malo da li je primereno da otac dvoje dece vređa i kleveta dve mlade devojke na najgori mogući način jer ono što sam ja napisala je istina, a on je napisao najgoru i najprimitivniju laž! Mnogi kažu da ga tuzim. Pa ovako, tužila bih ga da imam šta da mu uzmem!

Reklame

3 komentara

  1. MladenBg said on 07/07/2012 at 10:22

    Najgore od svega je kada uz podrsku medija, piljarica umisli da je princeza! Zastasujuce je sto se takva pacenica racuna u dzet set! U Srbiji je dovoljno da nabacis najvece silikone i racunas se da mozes da se napljujes svima u lice! Sto se tice Ikodinovica, on se zenidbom jednom od takvih vec dovoljno “uprljao”. Pa sta bi sa onim covekom? Upropastise ga bas takve kakve on kritikuje!

  2. Veronika said on 07/07/2012 at 10:24

    Vidi joj inteligentnu facu! Bolje bi joj bilo da cuti i nastavi da slika zadnjicu i sisi, jer je tada pametnija!

  3. jeca said on 10/07/2012 at 16:15

    Zena sam i ne da sam protiv estetske hirurgije niako licno bih promenila usne iliti povecala iste, ali ovo nesto sto je umislilo da je javna licnost ili starleta jer cak i starletom ovo ruglo poremeceno ne sme da se nazove eto to nesto sto me uvek uplasi kada vidim fotografiju tog neceg sto me podseca na hemafrodita sa ogromnim ruznim zvaletinama, ne,usnama ovo ne moze da se nazove to nesto sto komotno moze da glumi u nekakvom jeftinom hororu jer bi vise od bilo kakvog zamaskiranog glumca prestrasilo gledaoce se vata komentarisanja jednog gospodina I

Ostavite komentar