Šta bi bilo, kad bi bilo !?

Fotke postavljene 01 Jul 2012


Zahvaljujući umetniku Deniju Evansu saznali smo kako bi (možda) velike svetske zvezde izgledale da su samo „prosečni građani“ – da nemaju toliko para i mogućnost da unajme najbolje fitnes trenere, stiliste i šminkere.

Vrlo često su njihov dobar izgled i stil mnogo važniji od glumačkog i pevačkog talenta.

A kako bi to razne svetske face izgledale da nemaju najbolje šminkere, stiliste i lične trenere „koje pare mogu da kupe”, zapitao se američki umetnik Deni Evans.

Zahvaljujući njemu u prilici smo da vidimo Rijanu, Madonu, Breda Pita, Dženifer Aniston i mnoge druge kao „prosečne građane”.

Njujorčanin ih je „ogolio do koske” – skinuo im je brze dijete, lične kuvare, botoks… Sve što čini da u godinama u kojima su izgledaju mnogo svežije.

„U osnovi, oduvek me je interesovalo skidanje njihovih kul personalitija, da vidim šta bi ostalo od Holivuda kada bi mu uradili ‘duboki piling’”, našalio se Evans u izjavi za Dejli mejl.

„Tako sam započeo kreiranje serijala ‘Planet Hiltron’, 2006. godine. U tom trenutku, lice Paris Hilton bilo je svuda. Neizbežno – magazini, televizija, internet, svuda”, objašnjava umetnik.

Izvor: rts.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar