Verovali ili ne: Bebi Dol objavljuje novi album

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 06 Jul 2012

Posle višegodišnje pauze Dragana Šarić (49) poznatija kao Bebi Dol objaviće na jesen album. Ona će biti autor svih pesama, ali ne zato što su joj poznati kompozitori skupi, već zato što je godinama skupljala pesme koje je pisala. Iako je veliki prijatelj sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom RTV Pinka smatra da ne treba da “pritiska” prijatelja.

“Željko Mitrović je u fazi kada menja krupne stvari u poslu i životu, pa nisam želela da svom drugu budem na grbači i pritiskam ga pitanjima kada će objaviti moj album. Zato je sve odloženo, verovatno za oktobar. Ako bih album opisivala samo jednom rečju rekla bih – divota. Snimljeno je 56 minuta dobre muzike. Deset pesama je na srpskom, a dve su na engleskom jeziku”, rekla je Bebi Dol za beogradske medije.

Poslednji album “Pokloni se” objavila je 2008. godina na kome su bile obrade njenih hitova “Rudi” i “Brazil”. Gostovala je na albumu Bajage i Instruktora u pesmi “Badem i so” na CD “Šou počinje u ponoć”, na koncertima Zdravka Čolića, ali je poslednjih godina najzapaženija bila u rijaliti šou programima Farma i Dvor.

Reklame

Ostavite komentar