Voditeljke – fantazija svakog muškarca

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Jul 2012

Seksi i poznate – San mnogih devojaka je da se udaju za fudbalera, a mnogih muškaraca da osvoje srce lepih voditeljki!

Nekada su muškarci sekli vene za Dinom Čolić i Dunjom Lango, a danas muške uzdahe mame nove generacije, koje pored lepote imaju obrazovanje i neverovatnu harizmu

Voditeljke nacionalnih televizija u Srbiji postale su ne samo prepoznatljiva TV lica već i žene koje su prikovale poglede mnogih muškaraca za male ekrane. Istraživanje Pressa pokazalo je da su među najpoželjnijim voditeljkama lica sa ružičaste frekvencije, Javnog servisa, televizije Prva i Avale. Neke od njih su srećno zaljubljene, neke imaju brak iza sebe, druge čekaju svoje prinčeve, ali su sve podjednako poželjne među pripadnicima jačeg pola.

Reklame

2 komentara

  1. Blablatuc said on 16/07/2012 at 08:15

    Dina Colic i Dunja Lango su bile prave voditeljke, a danas svaka susa moze da bude voditeljka, ne mora ni da ima dobru dikciju/sta je to?/,ne mora ni da zna da govori, moze i da kresti,da lupa gluposti, samo je vazno da ima sto vece silikone i dolazi u emisiju polugola! Sta to znaci? Kao da su pobegle iz nocnih klubova….. pa mozda i jesu…. samo su nasle drugi nacin da se “preporuce”! 

  2. Magic nature said on 06/11/2012 at 08:48

    Naravno, kada su polugole, izbace sve fizicke atribute, kao da rade u nocnom klubu…..To se na drugom  mestu zove drugacije….a  posto je u Srbiji sve naopako…to su voditeljke!

Ostavite komentar