Zašto Nataša Bekvalac dobija otkaz na “Megatrendu” ?

Izvor: Press online
Postavljeno 07 Jul 2012

Pop zvezda Nataša Bekvalac, posle brojnih nagađanja da li i dalje radi kao asistent direktora marketinga na Megatrendu, juče je ipak dobila zvanično upozorenje da će biti otpuštena sa tog privatnog univerziteta jer je prekršila Zakon o radu.

Naime, Press je došao u posed dokumenata koji su poslati Nataši i Savezu samostalnih sindikata, a koje je lično potpisao rektor i vlasnik Megatrenda Mića Jovanović. U njima se navodi da će sa njom biti prekinut ugovora o radu zbog neopravdanog izostanka sa posla.

- Vaše nepoštovanje radne discipline ogleda se u neopravdanom izostajanju sa posla u dužem vremenskom periodu, tj, u aprilu, maju i junu ove godine. Zaposleni ste na mestu asistenta direktora marketinga, a u jeku upisne kampanje i marketinških aktivnosti Univerziteta niste dolazili na posao – navodi se u pismu Bekvalčevoj gde je napomenuto da svoje izostajanje sa posla nikada nije opravdala lekarskim doznakama niti molbom za plaćeno ili neplaćeno odsustvo.

Rektorat je takođe naglasio da Nataša ima rok od pet dana da se pismenim putem izjasni o upozorenju koje je dobila. Uz to, priložen jo je i izveštaj sektora opštih poslova Megatrenda o njenom izostajanju s posla.

Reklame

Ostavite komentar