Zbog čega Ceca nastupa bosa !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 30 Jul 2012

Ceca je nastupila u Budvi i hiljade posetilaca ostavila bez daha i pod velikim utiskom. Uživali su u dobroj pesmi, ali i pogledu na svoju ljubimicu.

Međutim, u jednom trenutku ona je opet uradila isto što i na nekim prethodnim nastupima- izula se i nastupala bosa!

Neki su komentarisali kako su proširene vene razlog za to, ali ona je demantovala da ima taj problem te da je upravo vene operisala. A nemoguće je da za nastupe bira tako neudobnu obuću u kojoj ne može da izdrži ceo nastup. U čemu li je problem?

Reklame

3 komentara

  1. Milan said on 24/11/2012 at 21:13

    Meni se ovaj Cecin gest veoma dopada. Sobzirom da su mi stppala fetish oduvek sam voleo da pevacice nastupaju bose sto Ceca u zadnje vreme i cini. Pa kako stvari stoje ako i dalje nastavi da nastupa bosa postacu njen FAN.

  2. Milan said on 30/11/2012 at 18:21

    Voleo bih da Ceca bude bosa na sceni  i to jako puno  da hoda bosa tako da joj tabani jako pocrne. Posto sam veliki ljubitelj bosih stopala ima da postanem takav Cecin Fan da ima da joj ljubim bose tabane na svakom njenom bosom nastupu. Voleo bih da Ceca bude tako bosa da bosije ne moze biti. 

  3. Milan Nish said on 16/08/2013 at 19:44

    Meni se bas dopada njen gest sto sve cesce nastupa bosa. Ako tako nastavi i dalje imace jos jednog FANA bicu to ja jedini uslov je da uvek peva bosa. Ima li ista lepse nego biti lep kao Ceca i biti bos na sceni.

Ostavite komentar