Akademija debelih: Ivana i Lidija napustile takmičenje

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 20 Aug 2012

Došlo je vreme da još dvoje “heroja” napuste “Akademiju debelih“, jedan stalno, a drugi privremeno. “Heroji” su došli u studio gde su se izmerili. Miloš je stekao imunitet od izbacivanja time što je pobedio u prošlonedeljnom čelendžu. Vaga je pokazala da je Ivana najmanje smršala za prethodnih sedam dana što znači da ona trajno napušta Akademiju. Ivana je, po izbacivanju, izjavila da je prezadovoljna svojim boravkom, da ima nameru da živi zdravo, onako kako je naučila na Akademiji.

Takmičarka koju su izabrali ostali takmičari, i koja će imati priliku da se vrati na Akademiju već sledeće nedelje, ukoliko uspe da izgubi kilograme, je Lidija. Ona je rekla da je od svih koji su se našli na sceni, očekivala da će je izabrati. Jovan je rekao da jednostavno nije mogao da glasa za Vladu, jer se on trudio , a da je Sneža već bila kući. Dodao je i da nema sumnje da će se i Lidija vratiti.

“Heroji” su od ranog jutra bili vredni, pa su se uputili ka teretani na Novom Beogradu. Na programu za vežbe je zakazan čas joge. S obzirom na to da su i prethodnog puta “heroji” komentarisali kako im se joga svidela i kako su treneri uspeli da ih opuste, ni ovaj trening nije bilo razlike. Ovoga puta su radili po sistemu “Power Joge”, koja je nešto dinamičnija od “standardne”.

Trening je protekao u najboljem redu. “Heroji” su davali sve od sebe kako bi uspeli da izvedu, ne tako lake, joga pokrete. Takmičarima se u treningu pridružila i voditeljka Marina Kotevski. Ona nikada ranije nije probala jogu, pa je rešila da se oproba. Ubrzo po početku svoje prve vežbe, ona je shvatila da treninzi joge nisu nimalo laki. Iako se požalila da joj nije lako, treneri su se postarali da istraje do kraja treninga.

Trening joge jedino nisu mogli da rade Laza i Miloš. Laza koji je već imao povredu zgloba noge pa mu je zglob izolovan i zavijen, a Miloš, jer je postojala mogućnost da obnovi povredu kolena od ranije. Njih dvojica su vozili bicikle u teretani. Svesni da dosta gube time što nisu na treningu joge, oni su se postarali da daju sve od sebe na biciklu. Doktori klinike “Vizim” su im dozvolili lakši intenzitet treninga na bicikli ili pokretnoj traci.

Bucka se na Akademiji transformiše od vrhunskog pevača do jednostavnog frizera. Bucka je svoje kolege po debljini zabavljala pesmom iz svog bogatog repertoara, a zatim ih je ulepšavala frizirajući sve učesnika kojima je ova usluga bila potrebna

Zorica prva u čerupanju pečenog pileta, ozbiljna apscinencija i restrikcija u jelu teško pada nekim ukućanima, pa nisu odoleli pečenim pilićima. Po povratku na Akademiju i ispraćanje uz pozdrave i poruke porodicama, “heroji” su dobili kutiju sa pečenim pilićima. Zorica nije izdržala da pristigne pribor za jelo, već je rukama izvadila prvo pile koje joj je palo pod ruku te je odvojila onoliko kolioko joj je bilo potrebno.

Reklame

Ostavite komentar