Akademija debelih: Izbačeno pet takmičara

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Aug 2012

Akademiju je posle redovnog merenja napustilo čak pet takmičara!

Njih četvoro su težili više nego na prehodnom merenju, što im je donelo direktnu eliminaciju, dok je Marija eliminisana privremeno. Ona će sledeće nedelje dobiti priliku da se vrati na Akademiju ukoliko uspe da smrša. Četiri Heroja koji su pored Marije napustili Akademiju su: Milica, Darko – Mrvica, Boža i Nebojša zvani Ćale.

Marija je privremeno napustila takmičenje. Ona će dobiti priliku da se već na sledećem redovnom merenju vrati na Akademiju i to samo ukoliko vaga pokaže manje kilograma nego protekle večeri. Božidar je kratko prokomentarisao da mu je činjenica da se ugojio veoma teško pala jer se trudio da bude aktivan i da ispoštuje sve zahteve trenera. Milica je svesna da je sama kriva za situaciju u kojoj se našla. Primetila je da je na dan merenja nesvesno priželjkivala da ide svojoj kući i da bar jednu noć prespava u svom krevetu. Mrvici je eliminacija teško pala jer, iako ove nedelje nije uspeo da oslabi ni gram, proteklih nekoliko nedelja mu je to polazilo za rukom, pa su se mogle primetiti i fizičke promene na bolje kod njega. On je bio zabrinut kako će i da li će uopšte moći da nastavi sa redovnim treninzima i posebnim načinom ishrane kod svoje kuće.

Nezadovoljan svojim rezultatom je bio i Ćale, koji je, kako je rekao, izgubio previše kilograma u kratkom vremenskom periodu, tako da njegovo telo nije uspelo da se prilagodi takvom ritmu. On smatra da je prirodna reakcija njegovog tela takva da nekada mora da pauzira gubitak kilograma. Njemu je napuštanje Akademije najteže palo zbog svih prijatelja koje je stekao tokom svog boravka, zbog toga što im je međusobna podrška izuzetno mnogo značila tokom napornih treninga. Dodao je i da je broj kilograma koji je gubio na nedeljnom nivou za vreme boravka na Akademiji, sličan broju koji će gubiti tokom mesec dana treninga kod svoje kuće.
Po povratku iz studija, Heroje je dočekala bogata trpeza. Takmičari su pomogli svojim izbačenim kolegama da se spakuju, a potom je većina takmičara sela da večera.

Prilikom pakovanja i ispaćanja sa Akademije je bilo suza, želja za srećan put, i poruka porodicama takmičara koji ostaju.
Izbacivanje čak pet takmičara sa Akademije je iznenadilo sve ukućane. Većina njih nije mogla da zadrži suze dok su u neverici komentarisali rezultate merenja. Već večeras nas očekujeVIP merenje.

Reklame

Ostavite komentar