Aleksandra Radović: Spremam se za „Prvi glas Srbije“

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 19 Aug 2012

Aleksandra Radović ovog leta nema predaha od poslovnih obaveza. Osim što je prihvatila ulogu sudije u novoj sezoni muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, zbog čega je uskoro očekuje još jedan krug žiriranja, popularna pevačica uveliko radi na novom albumu čiji se izlazak očekuje krajem septembra.

Istovremeno mora da se posveti i pripremama za beogradski koncert, koji je zakazala za 20. oktobar. Ali, pre svega toga, negde oko njenog 38. rođedana (10. septembar), Aleksandra će poklonike svoje muzike obradovati novim singlom.

Pripreme za muzičko takmičenje „Prvi glas Srbije“ su, kaže Aleksandra, već u jeku:

- Cela ekipa „Prvog glasa Srbije“ uveliko realizuje drugu sezonu. Bilo je naporno čuti i videti više od 5.000 kandidata i napraviti selekciju najboljih. Ali uradili smo dobar posao i nadam se, zabavan za publiku koja će pratiti šou. Uskoro kreće i nova faza – rad sa odabranim učesnicima. Iskreno, tome se najviše radujem, jer će to biti prilika da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade talente. Mislim da su takmičari dobri i da će ovo biti oštra borba do samog kraja.

Reklame

Ostavite komentar