Ana Nikolić raskinula veridbu

Izvor: Press online
Postavljeno 15 Aug 2012

Pop pevačica Ana Nikolić okončala je vezu sa verenikom Draganom Tomovićem i već neko vreme se viđa sa srpskim biznismenom Slavenom Kantarom, koji godinama živi i radi u Rusiji, ekskluzivno saznaje Press.

Atraktivna Paraćinka svakodnevno je u društvu bogatog biznismena, pa njeni bliski prijatelji smatraju da je romansa na pomolu. Njih dvoje je upoznala voditeljka televizije Pink Marija Lazić. I, kao po scenariju svih prethodnih Nikolićkinih veza, i Sla-ven je prema našim saznanjima još uvek u zvaničnom braku, iako on godinama ne funkcioniše najbolje.

Tek što su mediji napokon otkrili ime i lik Aninog verenika, crnogorskog biznismena Dragana, njihova veza je zapala u krizu. Njihova komunikacija i viđanja su u poslednja dva meseca sve ređa, pa je bilo očekivano da tome dođe kraj. U međuvremenu, Ana je upoznala ruskog milionera s kojim provodi dosta vremena. Njih dvoje se ne kriju od javnosti, pa su tako pre neko veče viđeni u restoranu „Talas”, a u ponedeljak oko ponoći kako napuštaju kafe-restoran „Prive” u Njegoševoj ulici. Po njih je došao vozač u crnom džipu BMW X6 i odvezao ih u nepoznatom pravcu.

- Ana je u poslednje vreme dosta radila i nije stizala da ode do Crne Gore, gde živi Dragan, a i on je sve ređe dolazio u Beograd. Daljina je učinila svoje, pa su među njima zahladneli odnosi, što je dovelo da kraha veze. Kada je upoznala Slavena, ona je bila potpuno oduševljena pažnjom koju joj je poklanjao i njihovi česti izlasci učinili su da shvate da im je lepo kada su zajedno. Ali, Ana još uvek ne priznaje da se među njima rodila ljubav – kaže naš izvor blizak pevačici.

Inače, Kantar važi za jednog od naših najuspešnijih ljudi u Rusiji. Posle razvoda uplovio je u vezu sa našom poznatom manekenkom Ivanom Radović, koja ga je ubrzo posle veridbe ostavila, a on se vratio ženi. Međutim, taj brak ne funkcioniše već dugo i njih dvoje žive na različitim adresama.

U kratkoj izjavi za Press Ana Nikolić nije želela da potvrdi niti da demantuje da je raskinula sa Draganom, a na pitanje da li je otpočela romansu sa srpskim milionerom iz Rusije kratko je rekla.

- Izlišno je da komentarišem da sam sa svakim muškarcem sa kojim me vide u gradu u vezi – rekla je pevačica i prekinula vezu.

Reklame

Ostavite komentar