Anabela Bukva isprozivala Natašu Bekvalac i Jelenu Karleušu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 Aug 2012

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac uputile su se na Ibicu ne bi li snimile što bolje kadrove za svoje spotove. Dok fanovi JK i dalje čekaju spot za pesmu “So”, Nataša je već promovisala “Pozitivna”. I dok je ova lokacija interesantna sve većem broju pevačica, jedna je rešila da ostane kod kuće. 

- Nema potrebe da idem na ibicu ili negde drugoo da bi mi spot bio dobar. Ja snimam u BG i spot mi bude prihvaćen bolje od onoga sa Ibice, poručila je fanovima Anabela Bukva.

Kada su joj neki rekli da bi bolje bilo da to nije napisala jer može da bude shvaćena kao da proziva Natašu Bekvalac, pevačica se odmah ogradila:

- Da se azumemo! Ne prozivam ja Natašu Bekvalac niti bilo koga. Samo kažem to za spotove, to je činjenica.

Možda Anabela nije želela ništa loše da kaže, ali njen komentar nije zvučao najbolje. Prilažemo vam spot za pesmu “Lutka bez ruku”,a kao i Natin, pa uporedite koji je bolji.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 02/09/2012 at 08:40

    Uh, a ti si mi pevacica….. silna. Mozes samo u Srbiji i medju divama koje nemaju glasa, da budes “zvezda”!Da ti nije bilo onog Gagija, nikada ne bi bila to sto jesi…… zato je bolje da cutis…. a sve tri bi mogle da kupe kartu u jednom pravcu…. i tako vas ima previse koje ste sve, samo ne talentovane.Pustite vise talentovane ljude….pa da cujemo pravu muziku i glasove!

Ostavite komentar