Bekuta i Mrkonjić: Mnogo se volimo

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 07 Aug 2012

Ana Bekuta ima gust raspored, pred sinoćni nastup u Guči pevačica je u nedelju gostovala u Majdanpeku povodom Dana rudara.

Pevačica je uz pratnju orkestra Miše Mijatovića nastupila pred oko dve hiljade ljudi. Pevala je svoje brojne hitove, a podršku iz publike joj je pružao i Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja.
Na samom nastupu pevačica je rudarima, ali i putarima posvetila pesmu „Treba vremena“.
- Rudarski život nije nimalo lak, njihov posao je mnogo težak, zato je ova pesma posvećena njima, ali i putarima, posebno jednom, mom putaru – rekla je Bekuta pred publikom.

Svima je bilo jasno da je pesma posvećena Milutinu Mrkonjiću koji je svoju ljubav, kako je sam naziva, ispratio do bine i zajedno sa publikom uživao u nastupu. Tokom večeri su često razmenjivali nežnosti.
- Ljubav cveta, mnogo se volimo – rekli su u glas.
Mrkonjić je još dodao:
- Ona je žena mog života, doživeo sam nešto što nisam nikad za sve svoje godine i ja je mnogo volim. Naša ljubav traje pet meseci, tačno 156 dana – bio je precizan Mrkonjić.
Svoj posao i put ka slavi Ana Bekuta je poredila sa rudarskim.
- Kada vidim koliko oni rade i koliko se muče odmah vidim sebe. Nije lako pevati po nekoliko sati bez prestanka svakog dana, ali je još manje lako kopati rudu. Nisam imala prilike da uđem u rudnik, iako sam u ovom kraju nastupala na početku svoje karijere, a sada bih volela da mi omoguće da vozim holpak – rekla je kroz smeh Bekuta.

Reklame

Ostavite komentar