BIR FEST: Plavi orkestar rasplakao devojke

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 18 Aug 2012

Četvrto veče Bir festa otvorili su bendovi  “Niagara” i “Veto”, a publiku je posebno zainteresovao kratki nastup grupe “Berkli Gruv”, na čelu sa Željkom Mitrovićem.

Bilja Krstić je sa svojim orkestrom “Bistrik” izašla na binu oko 20 sati. Prema rečima naših reportera, gužva je nešto veća nego prethodnih dana, što svedoči o tome da je večeras prisutna “muzika za apsolutno svačiji ukus“. Ušće je večeras posetilo oko 100.000 ljudi.

Jedna od zvezda četvrte večeri Bir festa bio je bend “Plavi orkestar”, koji je nastup otvorio pesmom “Amerika”, a vesela publika već je sa prvim taktovima numere počela da igra i peva.

Frontmen grupe Saša Lošić Loša pozdravio je publiku na početku svirke i u svom prepoznatljivom stilu nastavio da “priča” sa publikom tokom numera. Tokom izvođenja treće pesme “Sava tiho teče” zamolio je da se sva svetla ugase i publiku da visoko podigne svoje telefone i dodatno dočara atmosferu.

Kako prenose naši reporteri, Loša je dosta devojaka iz prvih redova rasplakao ovom numerom. Tokom pesme “Bolje biti pijan nego star”, publika je nazdravljala pivom.

Nakon bosanskog benda, sledeća je nastupila “Ju grupa”, koju su raspevane pivopije dočekale sa osmehom.

Reklame

Ostavite komentar