Boki 13 došao u Beograd na liposukciju

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 30 Aug 2012

Bojan Jovanovski, poznatiji po imenu Boki 13, ponovo je u svom omiljenom gradu – Beogradu! Kontroverzni pevač i voditelj preksinoć je doputovao u srpsku prestonicu, a kako “Alo!” saznaje, razlog njegove posete je hirurška intervencija, kojoj će se podvrgnuti tokom narednih dana.

Bokija je paparaco ovog lista uslikao na Aerodromu “Nikola Tesla”, a kako saznajemo, Makedonac je rešen da se dotera kod estetskog hirurga, kako bi ponovo zablistao na malim ekranima pred srpskom publikom.

“Boki je više od šest meseci boravio u Makedoniji, gde je spremao scenario za svoj novi projekat, nastupao po diskotekama i gostovao na tamošnjim televizijama. No, zaželeo se povratka u Srbiju, koja je veće i bolje tržište. Opšte je poznata stvar da TV Pink počinje sa novom programskom šemom, a navodno je Jovanovski dobio ponudu za šou program koji bi trebalo da vodi, ali to nije sve. Šuška se i to da mu je predloženo da učestvuje u ‘Akademiji debelih’, kao i u jednom novom rijalitiju koji počinje u septembru”, kaže izvor blizak makedonskom šoumenu i dodaje da je logično što Boki želi da se predstavi publici u što boljem svetlu.

“Upravo iz tih razloga, Boki je odlučio da se podvrgne hirurškoj intervenciji kako bi skinuo višak kilograma i tako od oktobra startovao na televiziji sa novim izgledom. On će ovu operaciju uraditi u jednoj poznatoj klinici na Dedinju, gde je inače radio i sve dosadašnje estetske zahvate”, završava naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost ove priče, pozvali smo Makedonca, koji nam je rekao: “Što se tiče poslovnog angažmana, to ne mogu da komentarišem!”, bio je tajanstven Boki.

Međutim, kada smo ga pitali za operaciju, potvrdio je naša saznanja: “Imam veliko poverenje u kliniku u kojoj sam i do sada radio sve estetske korekcije. S nestrpljenjem iščekujem da mi odrade i liposukciju, pa da budem tip-top”.

Podsećanja radi, Boki 13 radio je više estetskih korekcija na svom telu. Prvo je operisao iliti napumpao usta, zatim je uradio liposukciju podbratka, da bi nakon toga operisao i jagodice. Sada će ponovo leći pod nož, a gde će se zaustaviti samo bog zna!

Reklame

Ostavite komentar