Brena i Maja organizovale žurku Filipu

Fotke postavljene 20 Aug 2012


Folk zvezda Lepa Brena priredila je zabavu iznenađenja za rođendan pastorku Filipu Živojinoviću, a u tome joj je pomogla njegova devojka, glumica Maja Mandžuka. Na proslavu su, pored Filipovog društva, došli i Brenini prijatelji Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba sa porodicom i mnogi drugi.

U vili pevačice Brene i njenog supruga, proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, žurka je u nedelju noć trajala do jutra. Rođendansko slavlje Bobinom sinu Filipu organizovala je pevačica sa budućom snajkom, što je Filipa oduševilo. Ovim su ujedno obeležili i težak zdravstveni period koji je Brena nedavno prebrodila, kao i odlazak drugog sina Stefana na studije u Ameriku.

Maja je blistala u zlatnoj haljinici, dok je Brena za ovu priliku obukla narandžastu toaletu sa zlatnim detaljima. Zabava je priređena u dvorištu njihove vile oko bazena gde su bili postavljeni stolovi na kojima je bilo obilje hrane i najskupljeg šampanjca. Kako saznajemo, svi su dobro zabavljali, što je Filipu bilo najbitnije, a mikrofona su se pored Brene u jednom trenutku latili i Ana Bekuta i Keba.

Izvor/Foto: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar