Brena prinuđena da otkaže koncert

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 10 Aug 2012

Najveća zvezda na ovim prostorima Lepa Brena morala je da otkaže svoj koncert u Novom Bečeju koji je trebao da se održi krajem ovog meseca, jer u ovom trenutku, zbog zdravstvenih razloga nije u stanju da da svoj maksimum pred publikom, a i lako može da ugrozi svoje zdravstveno stanje, saznaje  portal “Puls”.

Da podsetimo, Brena je pre nekoliko nedelja završila u bolnici zbog tromba u potključnoj veni, kada je podvrgnuta terapijama kako joj se zdravlje ne bi pogoršalo. Nakon bolnice, popularna pevačica otputovala je na Zlatibor na rehabilitaciju, o čemu smo vas već ranije obavestili. Brena je na planinu otišla sa medicinskom sestrom što je bio jasan znak da ne ide da se odmara jer to želi već se na taj put odlučila iz zdravstvenih razloga.

Na Tiskom keju poslednjeg dana manifestacije „Velikogospojinski dani“ pevaće Zdravko Čolić koji je dugo godina prijatelj ove manifestacije i rado je prihvatio da ponovo zapeva u Novom Bečeju, gde je pre nekoliko godina na najvećoj banatskoj svečanosti održao fantastičan koncert.

Reklame

Ostavite komentar