Dara Bubamara ostala bez uloge u seriji

Izvor: Press online
Postavljeno 17 Aug 2012

Pevačica Jelena Jovanović, koja se svojevremeno takmičila u „Zvezdama Granda” a sada glumi u hit seriji „Smešno ćoše kod Đoše” na Pinku, dobila je ponudu za ulogu u turskoj seriji, čiji je radni naziv „Intikam” (Osveta).

Jeleni je posle nastupa u jednom beogradskom klubu prišao producent iz Turske i ponudio joj ulogu koju je inače odbila Dara Bubamara.

- Predstavio se kao producent iz Turske i rekao mi je da su me neki ljudi iz Srbije preporučili za ulogu u jednoj turskoj seriji. Obećao mi je da ću uskoro dobiti poziv za kasting za ulogu Srpkinje koja, kako je rekao, u seriji ima sporednu ulogu, ali veoma zapaženu. Naglasila sam mu da ne govorim turski, a on mi je rekao da ću u seriji uglavnom pričati na srpskom, dok za dijaloge na turskom ne treba da brinem jer će biti sinhronizovani i da je to praksa u većini turskih serija. Prema njegovim rečima, i glas Emine Jahović u seriji „Polje lala” je sinhronizovan, tako da to neće biti problem – kaže Jelena, koja je posle takmičenja „Zvezde Granda” glumila i u seriji „Seljaci” i snimila nekoliko pesama, među kojima se izdvojila „Misterija”.

Njen kolega iz serije „Smešno ćoše kod Đoše” Bogoljub Mitić Đoša kaže da se ponosi njome.

- Ako postane zvezda u Turskoj, nek se zna da sam ja prvi otkrio njen glumački talenat – s osmehom poručuje Đoša.

Reklame

Ostavite komentar