Filip Pat najavljuje tužbu protiv Leontine

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Aug 2012

Muzičar Filip Pat najavio je tužbu protiv pop pevačice Leontine Vukomanović i tvrdi da mu je otela dete. Pat je na svom Fejsbuku sinoć najavio pokretanje parničnog postupka jer je, kako kaže, Leontina bez njegovog odobrenja odvela njihovu ćerku Luciju iz zemlje.

“I ovaj put iznenađenje! I opet od novinara saznajem… Dete je moje otputovalo jutros u pratnji majke na more bez mog odobrenja i dogovora. Što je činjenica. Kao što je činjenica da će ovaj put da dobije tužbu zbog ovoga. Vrhunski moralna osoba koja radi sa decom, bravo!”, napisao je Pat.

Leontina je sa ćerkom otputovala na Crnogorsko primorje, gde će se zadržati nekoliko dana, nakon čeka se vraća u Beograd, prenosi “Kurir”.
Podsećamo, Leontina je bez Filipovog znanja u aprilu krstila njihovu dvogodišnju ćerku Luciju. Krstila ju je u Crkvi Svete Petke na Čukarici, gde su se u septembru 2009. i venčali. Tada je Filip Pat osuo paljbu i po crkvi i po bivšoj ženi, tvrdeći da kategorija ”bivša žena” ne bi postojala da ima Boga i čak je “proterao” njihove zajedničke prijatelje sa svog Fejsbuk profila.

Reklame

Ostavite komentar