Filip Pat nastavlja sa prozivkama na Leontinin račun

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Aug 2012

Muzičar Filip Pat, koji se nedavno razdvojio od Leontine Vukomanović, odlučio je da tuži bivšu suprugu jer je bez njegovog odobrenja odvela kćerku u inostranstvo.

“Poslala poruku da hoće sa Lucijom da ide u Crnu Goru u ponedeljak. Pošto sam imao zakazane nastupe, nisam mogao da izvadim odobrenje i overim, ali uprkos tome ona ju je odvela. Nije mi se javljala na telefon, a u vrtiću su mi rekli da dete ne dolazi, pa sam od novinara saznao da je otišla. Savetujem se sa advokatom koji pravni postupak da primenim pošto mi je dosta svega, i ranije sam trčao da u poslednjem trenutku izvadim odobrenje za Lucijin odlazak”, rekao je Filip.

Pat je pričao o svim problemima sa bivšom suprugom.

“Sve odluke je donosila sama i moji predlozi u vezi sa detetom nikada nisu uslišeni. Dete ima skoro dve i po godine i još uvek nosi pelene, a trebalo je uveliko da ih skine. Alimentaciju ne plaćam jer socijalni radnik još uvek nije overio naš sporazumni ugovor, ali kćerki kupujem garderobu, odeću i igračke. Leontini su pare bile najbitnije, ja nemam novca koliko ima ona, ali ću za dete uvek imati. Prema njoj više ne osećam ništa, jednostavno sam je prevazišao”, rekao je Pat.

Reklame

1 komentar

  1. ana said on 01/10/2012 at 18:40

    Bitno je da alimetaciju ne placas, pa dal dete treba da ne jede dok socijalni radnik ne da misljenje, pa to misljenje prosledi sudu, pa sud zakaze rociste…bas pametno, svi su jaki na recima a kad treba dati novac….kupujes garderobu….ona se ne kupuje svaki dan, za razliku od hrane, mleka, sokova, pelena, maramica, koji su uzgred budi receno mnogo skuplji od garderobe. Pelene su ti bas jak argument a dete valjda nije trebalo da ide na more zbog tvojih obaveza

Ostavite komentar