Goca Tržan: Šta tebe briga sa kim ja spavam?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 Aug 2012

Voditeljka emisije „Tačno u podne“ Ena Popov pročitala je u današnjoj emisiji pitanje jednog gledaoca, a Goca Tržan je reagovala da je taj profil ranije na stranicu ove emisije stavio komentar: „Idi spavaj sa dečkom!“

– Šta tebe zanime sa kime ja spavam? Ako imaš neke namere, onda možda imaš razlog da mi to pišeš, odgovorila je pevačica ovom gledaocu direktno u kameru, a slično je reagovala i kada je neko pitao drugu gošću, Milicu Pavlović, za aferu da je ona u vezi sa oženjenim čovekom.

– Postavljaju pitanja: „Kako te nije sramota…?“ Kako vas nije sramota da postavljate takva pitanja? Šta vas briga ko je sa kime u vezi? Jao, bože, Srbijo, nervozno je reagovala Goca Tržan.

Da je pevačica spremna za žestoke rasprave, bilo je vidljivo već na početku emisije. Ena Popov je predstavila Gocu Tržan kao ženu, majku, kraljicu, što su delovi pesme „Bižuterija“ hrvatske pevačice Jelene Rozge, a najavljena je na iznenađujući način reagovala.

– Ne poznajem taj repertoar, odgovorila je Goca na ovakvu najavu.

Brzo nakon ovakve reakcije, jedan od gledalaca je preko „Fejsbuka“ upitao Gocu zašto se pravi da ne zna Rozgine pesme, na šta je ona odgovorila da prosto ne zna njene pesme.

Nije se tu završilo sa prozivkama. Goca je uočila neprijatelje i u studentima.

– Primetila sam da ovi hejteri mnogo manje rade preko vikenda. Očigledno su to studenti koji po studentskim domovima vise na internetu i hejtuju i onda se preko vikenda vrate u svoj kraj gde nemaju interneta pa onda tamo ne mogu, rekla je Goca.

Srećom što je emisija trajala samo sat vremena jer ko zna kako bi dalje teklo ovo Gocino gostovanje.

Reklame

Ostavite komentar