Hju Hefner podržao gej brakove

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 23 Aug 2012

Osnivač “Plejboja”, Hju Hefner, izgleda da se vodio time da će više “zečica” ostati njemu ako mladići koji vole isti pol “izađu iz ormara” i tako postao još jedna javna ličnost uz Anđelinu Džoli, Breda Pita, Vila Smita… Baraka Obamu, koji se zalažu za gej brakove u celoj Americi.

Hefner je u kolumni za portal “Politico” napisao da ukoliko ne bude postojala borba za seksualne slobode “džaba je bila seksualna revolucija i svet će opet da se vrati u puritansko vreme”.

“Danas su sve vrste seksulanih sloboda pod pritiskom ljudi okupljenih u grupama koji diskriminaciju nazivaju religijskom slobodom. Te ‘moralne grupe’ diskriminišu svačiju seksualnost jer seks žele da svedu na samo onaj za produženje vrste.”

Čovek koji decenijama živi sa po tri plavuše za kojima milioni muškaraca širom sveta uzdišu, kaže da LGBT osobama ni u jednoj državi u Americi niko ne bi trebalo da uskrati pravo na brak.

“To je ugrožavanje osnovnih ljudskih prava i niko nema pravo da drugome zabrani ličnu slobodu. Ovo je Amerika i moramo da zaštitimo prava svih Amerikanaca”, napisao je Hefner.

Reklame

Ostavite komentar