Ja imam talenat: Koncert finalista otvara audicije

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 22 Aug 2012

Užičani, u vašem gradu na glavnom gradskom trgu, u okviru tradicionalne manifestacije “Licidersko srce”, u sredu nastupaju pobednici, finalisti i polufinalisti prošle sezone rijaliti serijala “Ja imam talenat”. Voditelj ove manifestacije koju je podržao i Emir Kusturica, biće glumac Milorad Mandić Manda.

Pored pobednika, brata i sestre Nikole i Bojane Peković, koji će izvesti kompozicije za gusle i harmoniku kojima su osvojili gledaoce, publika će se podsetiti čarobnih glasova Emilije Đonin, Borisa Subotića, uživati u nastupima grupe “Flaj”, Branka Rmandića Fortija, Stefana Lukovića, Jelene Zvicer, rok benda “Pogrešila roda” i balerina Tatjane Tatić i Dejane Bajić.

A oni, zainteresovani, koji bi svoje talente pokazali u četvrtoj sezoni serijala i tako se predstavili brojnoj publici, ali i ušli u trku za glavnu nagradu – 100.000 evra, neka se spreme – audicije su u toku!

U petak, 24. avgusta, lovci na talente biće u Nišu, dan kasnije su u Novom Sadu, pa 26. avgusta u Kragujevcu, a u glavnom gradu Srbije audicije će trajati tri dana, od 27. do 29. avgusta.

Reklame

Ostavite komentar