Koliki ceh može da napravi Stanija !?

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 02 Aug 2012

Atraktivna starleta na svom Tviter profilu objavila fotografiju fiskalnog računa s plaže u Sen Tropeu, na kojem piše neverovatna suma – 107.524 evra!

Stanija Dobrojević je svakodnevno na meti pripadnika jačeg pola, prevashodno zbog svog atraktivnog izgleda. Ipak, da nije samo zgodna, već i duhovita, Stanija je pokazala svojim najnovijim tvitom, uz koji je okačila fiskalni račun sa plaže u Sen Tropeu, na kojem piše neverovatna suma – 107.524 evra.

- Evo kako prođe svako ko u muvanju upotrebi rečenicu: “slobodno poruči šta god želiš”! I ja poručila! Nije lako smuvati Staniju!

Naravno, reč je o parodiji na skupocen život svetskih starleta, za čiju naklonost brojni bogataši ne štede novca.
Pomenuti račun napravljen je u francuskom letovalištu Sen Trope, a nepoznati bogataš je u popularnom klubu “Nikki Beach” napravio ceh nepojmljiv za naše uslove. Na njemu se vidi da je samo jedna flaša specijalne edicije šampanjca “Dom Perinjon” koštala neverovatnih 50.000 evra!

Fotografija ovog računa već dugo “kruži” po internetu, i naravno da nije plaćen toliki Stanijin ceh, ali starleta se bar našalila. Pa ko poveruje – nek vadi novčanik!

Reklame

Ostavite komentar