Konačan kraj: Nevena Adžemović definitivno napustila supruga

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Aug 2012

Nekadašnja članica grupe „Models” i poslanica Nove Srbije ponovo je sama. Ona je nedavno napustila bivšeg supruga Srđana Adžemovića sa kojim se posle razvoda 2011. godine ubrzo pomirila, najviše zbog sina Rastka.

Iako su u medijima najavljivali novu svadbu i čak pre dva meseca bili na zajedničkom letovanju u Turskoj, čije je slike Press objavio, Nevena nije mogla više da izdrži u toj vezi, pa se posle razgovora sa Srđanom iselila iz zajedničke kuće – tvrdi izvor blizak Pressu.

- Nevena se sa Adžemom venčala 2007. godine, ali je taj brak odmah po rođenju sina Rastka bio na klimavim nogama. Razišli su se 2011. godine, ali je ona na nagovor porodice i samog Srđana ipak dala još jednu šansu njihovoj ljubavi, najviše zbog sinovljeve sreće. Međutim, posle zajedničkog odmora u Turskoj pre dva meseca, shvatila je da to nije to i da je najbolje da se raziđu. Srđan je ostao da živi u kući na Zvezdari, dok se Nevena sa sinom vratila u porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi kod svojih roditelja – kaže naš izvor i dodaje da joj u trenucima novog perioda u životu najviše znači podrška sestre Ivane.

- Nevena se ne razdvaja od sestre sa kojom je svojevremeno bila u grupi „Models”. Njihova deca se odlično slažu pa je Nevena često u Ivaninom stanu pored Arene, u kome ova živi posle razvoda od biznismena Nikole Pavlovića. Za sada nije zainteresovana za ozbiljniju vezu – tvrdi izvor blizak novopečenoj poslanici.

U kratkoj izjavi za Press, Nevena je rekla da uživa u samoći i da njen i Adžemov brak nije mogao da opstane uprkos njihovoj želji da im sin odrasta uz oba roditelja.

- Pokušali smo ponovo, ali nismo uspeli. Da je moglo, trajalo bi. Ostali smo zbog sina u dobrim odnosima. Ne razmišljam o novoj ljubavi jer sam se sada usredsredila na političku karijeru – kaže Nevena.

Reklame

Ostavite komentar