Konačan udarac: Jelena Karleuša tuži Ivana Ivanovića

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 Aug 2012

Jeleni Karleuši dozlogrdilo je da sluša prozivke na njen račun voditelja Ivana Ivanovića, pa je odlučila da ga zaustavi pravnim putem. Ona je podnela čak 98 tužbi protiv Ivanovića zbog uvreda koje joj je voditelj uputio u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Karleušin pravni tim prikupio je sve segmente iz Ivanovićeve emisije u kojima on iznosi najbrutalnije uvrede na njen račun.

- Prikupljeno je sat i četrdeset minuta uvreda. U 43 emisije Ivan je surovo vređao Jelenu, nazivajući je najpogrdnijim imenima. Nije se libio da pomene i njenu porodicu i decu.

Zato su advokati napisali 98 tužbi, koje su uputili Ivanoviću. Ove navode potvrdio je i portparol popularne pevačice Zoran Birtašević.

- Istina je da je Jelena podnela tužbe protiv Ivana Ivanovića za sve eksplicitne uvrede i neistine koje je iznosio u svojoj emisiji na njen račun, sa očiglednim ciljem da joj naudi. Jedno vreme je to tolerisala, ali kako su napadi postajali sve učestaliji i eksplicitniji, rešila je da potraži pravnu zaštitu, kaže PR Jelene Karleuše.

U ime Ivana Ivanovića kratko se oglasila njegova asistentkinja:

- Nemam komentar.

Reklame

Ostavite komentar