Nataši Bekvalac plene imovinu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Aug 2012

Kako godinama kulira „Parking servis Beograd”, sud u Novom Sadu je pre dva meseca naložio oduzimanje pokretne imovine za osam kazni, u iznosu od 26.034 dinara! Bivša supruga vaterpoliste Danila Ikodinovića mogla bi da „popije” još 20 tužbi ukoliko ne plati i ostala dugovanja. Naime, ova pop pevačica treba da iskešira još 28.580 dinara, jer je ovo javno preduzeće juri zbog još 14 kazni, dok istom preduzeću u njenom rodnom gradu za šest kazni zbog nepropisnog parkiranja tokom prošle godine duguje još 6.600 dinara.

Da joj parkiranje nije baš jača strana, novopečena stanovnica srpske prestonice pokazala je 2010. i prošle godine, kada je svojom „opel korsom” napravila 13 prekršaja! Pošto ih nije plaćala, „Parking servis” je presavio tabak i za osam kazni novac od Bekvalčeve zatražio preko suda, koji je naredio da joj se zapleni imovina. Ostale još ima šanse da plati i izbegne nove prinudne naplate.

Da bi po broju kazni zbog svog parkiranja definitivno mogla da ponese titulu rekordera među estradnim kolegama, Bekvalčeva je dokazala i ove godine, jer je za samo tri meseca dobila čak devet „čestitki” od “Parking servisa Beograd”! Naime, kako objašnjava naš izvor, ona je ove prekršaje napravila od 24 . marta do 1. jula, zbog čega je dobila nalog da plati po 2.170 dinara za svaku kaznu.

- U Beogradu je kazna za svako nepropisno parkiranje 1.870 dinara, ali se uvećava sa svakim slanjem opomene. U Novom Sadu kazne za nepropisno parkiranje plaćaju se 1.000 dinara, a nakon toga se najpre šalje opomena i upozorenje pred utuženje – objašnjava naš sagovornik.
Pevačicin komentar nismo uspeli da dobijemo jer se nije javljala na redakciji poznate brojeve telefone.

I 13. januara ove godine, Bekvalčeva nije imala sreće s „paukom”. Naime, dok je oko 18 sati imala probu za nastup u klubu „Magacin” u Beogradu, radnici “Parking servisa” su odneli joj automobil jer je bio nepropisno parkiran. Pevačica je kažnjena sa 120 evra, a automobil je tada pozajmila od svog menadžera. Novosađanka je tada uredno platila kaznu i preuzela automobil.

Bekvalčeva se proteklih godine čak 15 puta nepropisno parkirala u Novom Sadu.
Kazne su stizale na adresu stana u kojem je živela s tadašnjim suprugom Danilom Ikodonovićem. Bekvalčeva je iskeširala novac za devet kazni, dok šest još čeka za naplatu.

Reklame

Ostavite komentar