Peja postao “tražena roba”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 08 Aug 2012

Poznati voditelj Zoran Pejić Peja se našao u ulozi svojih snova. Ovih dana, prekinuo je brčkanje u Grčkoj sa sinom Jocom, u mestu Nea Vrasna, kako bi se ekspresno vratio kući i pregovarao o novom poslovnom angažmanu. Kako se priča po estradnim kuloarima, o njega se otimaju Saša Popović, vlasnik Grand produkcije i Dragana Mirković, vlasnica DM Sat televizije.

I nisu jedini, Peju bi u svojim redovima da vide čelni ljudi jedne bosanske i jedne beogradske televizije. U opštoj nestašici posla i novca, ovom voditelju je naprasno skočila cena! Saša Popović, sa kojim je svojevremeno Peja vodio emisije nekada izuzetno popularnog Zama, ponudio je Peji da vodi nove emisije njegove produkcije, koje se spremaju za jesen.
“Još ništa konkretno nije dogovoreno, ali pregovori sa svima su u toku. Naravno da mi imponuje da me mnogi zovu i nude mi posao. Posle dve decenije
voditeljskog staža, to sam valjda zaslužio. Trinaest godina sam proveo na Pinku, četiri godine na DM televiziji, dvadeset godina sam prijatelj sa Sašom Popovićem i Draganom Mirković. Bilo gde da odem, biće mi sigurno lepo. A kad odlučim gde ću, saznaćete prvi!”, obećava Peja.

Reklame

Ostavite komentar