Pevači „Sitija” ne smeju na druge televizije osim Pinka

Izvor: Press online
Postavljeno 23 Aug 2012

Niko od pevača koji izdaju albume za „Siti rekords”, ali i onih koji računaju na podršku Pinka više ne mogu gostovati u emisijama drugih programa sa nacionalnom pokrivenošću niti davati izjave za njihove emisije u studiju ili van njega. To se odnosi i na voditelje ove kuće.

- Sasvim je normalno da TV kuća, koja 18 punih godina proizvodi lica ili im daje veliki medijski prostor da održe svoju popularnost, ima želju da ekskluzivnost njihove pojave zadrži za sebe. Mi smo čak bili najliberalniji i poslednji donosimo ovakvu odluku jer je takav pristup najnormalniji svuda u svetu, pa i kod nas, gde već postoje TV kuće koje ograničavaju svoja lica i ekskluzivce svojih izdavačkih kuća kada su gostovanja u drugim elektronskim medijima u pitanju. U novoj sezoni imaćemo više od 10 muzičkih emisija posvećenih pop ili folk muzici, što je svakako veći broj nego sve muzičke emisije svih drugih televizija -  izjavio je Darko Popović, direktor promo i PR službe najgledanije komercijalne televizije u Srbiji.

Kada smo pozvali pevače „Siti rekordsa” da nam prokomentarišu ovu odluku Pinka, svi su bili iznenađeni.

- Nemam komentar jer me niko o toj zabrani nije obavestio – rekla nam je Ana Nikolić, dok je Goca Tržan bila rečitija:

- Niko me o tome nije obavestio i sumnjam da bi velika kuća kao što je Pink mogla da donese takvu odluku. Danas, kada mi pevači nemamo zaradu od prodaje diskova, a izdavačke kuće nam ne plaćaju izdavanje albuma, zašto bi nam bilo šta uskraćivali?!

Reklame

Ostavite komentar