Prvi glas Srbije: Može li nova sezona doneti nešto epohalno ?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 23 Aug 2012

Hvale se ovih dana odgovorni iz „Prvog glasa Srbije“ kako se za novu takmičarsku sezonu prijavilo oko 5.000 kandidata i navodno će tročlani žiri među svima njima pronaći novu zvezdu iz ovog muzičkog takmičenja. Ambiciozno, zar ne? Međutim, šta se desilo sa najbolje plasiranima iz prve sezone pa i sa samim pobednikom? Nisu li se već jednom pokazali kao neuspešni?

Naime, Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare i Lena Kovačević uz pomoć glasova publike u prvoj sezoni su kao nove zvezde prepoznali pre svega pobednika Davora Jovanovića, a zatim i Igora Terziju i Nevenu Đorđević. Prošlo je nekoliko meseci od finala prve sezone i da li se iko danas uopšte više seća ko su te osobe, a kamoli da li iko na njih gleda kao na buduće zvezde?

Da li iko od vas zna da je taj „Prvi glas Srbije“ Davor Jovanović snimio neke dve pesme? Da li uopšte treba postavljati pitanje da li iko zna tekstove tih pesama i da se u nekim diskotekama njegove pesme puštaju?

Mislim da nam je svima poznat odgovor. Kako se šou završio, tako je i sva priča o njima završena. Krajnji domet i uspeh koji smo videli kod najboljih takmičara u ovom spektakularnom muzičkom takmičenju jeste takmičenje u nekom kuvanju u jednoj od emisija i eksponiranje na nekim javnim mestima kako bi fotografi tabloida prepoznali u njima javne ličnosti.

Zapravo, tih 5.000 koji su se prijavili i jeste jedini njihov uspeh, jer pominjanje prethodne sezone ne ide im u korist. Jedina promena u odnosu na prošli put jeste ženski član žirija Aleksandra Radović, koja je zamenila Lenu Kovačević. A pitanje je da li ova jedina promena može doneti nešto epohalno novo i doprineti da druga sezona bude uspešnija?

Reklame

Ostavite komentar