Prvi kuvar Srbije: Ništa od duela Seke i Jelene Karleuše

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 20 Aug 2012

Nakon spekulacija da bi u novoj emisiji „Prvi kuvar Srbije“ na ružičastoj televiziji učešće mogle da uzmu i popularne pevačice Seka Aleksić i Jelena Karleuša, počelo su prozivke jedne na račun druge na popularnoj društvenoj mreži „Tviter“. U grubljim rečima istakla se Karleuša.

- Priznajem samo rivalitet između mene i Vere Matović. Pročitah upravo u novinama da Seku Aleskić (?!), nazivaju „mojom rivalkom“. „Rivalka“? OMFG! Who’s next – „Moja rivalka Ćana“, prokomentarisala je Karleuša pominjanje mogućeg rivalstva Seke Aleksić i nje u „Prvom kuvaru Srbije“.

Međutim, iako su svi očekivali da Seka neće ostati dužna Jeleni na prozivke, ona se na diplomatski način povukla iz cele afere.

- Jesu me kontaktirali za „Prvi kuvar Srbije“ da budem gost, ali nisam ništa obećala zbog svojih poslovnih obaveza koje imam sve do januara 2013., napisala je Seka na.

Ne znamo da li je htela samo da se povuče iz cele afere ili je Seka htela da stavi do znanja „rivalki“ da ona ima puno posla i da nema vremena za gostovanja u emisijama. Ubrzo nakon Sekinog komentara na ovoj društvenoj mreži, na sličan način reagovala je i Karleuša.

- Ne učestvujem i rijalitiju o kuvanju. Ne znam da kuvam, a gust raspored zakazanih koncerata mi tako nešto ne dozvoljala. Podržaću učesnike, zatvorila je Karleuša priču o njenom mogućeš učešću u emisiji na „Pinku“.

Nakon svega stiče se utisak da je Seka iz ovog sukoba u vezi sa „Prvim kuvarom Srbije“ izašla kao pobednik jer nije ušla u sukob sa Karleušom i nije joj davala na značaju u svemu ovome, dok Karleušina poslednja reakcija deluje kao iznuđen potez.

Reklame

Ostavite komentar