Prvi kuvar Srbije: Romana Panić i Big Lale u borbi za milion dinara

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 26 Aug 2012

Pop pevačica Romana Panić biće jedan od takmičara u najvećem ovosezonskom projektu TV Pink“Prvi kuvar Srbije“. Kako nezvanično saznajemo, popularna Banjalučanka će ući u najveći televizijski studio “ružičastih” u Šimanovcima već ovih dana, kada se snima prva epizoda ovog rijalitija, u kojem učestvuje čak 20 poznatih ličnosti iz Srbije i regiona.

Poreklom iz patrijarhalne porodice, Romana je još kao dete imala od koga da nauči da kuva, a često je jela spremala i svom nekadašnjem vereniku Fotosu Pitađisu. Tako da iskustvo radi za nju.

Pored Romane, saznajemo da će svoje trikove, ali ovog puta u kuhinji, isprobati i najpoznatiji balkanski mađioničar Big LaleOn važi za vrhunskog kulinara, a svoje sposobnosti demonstrirao je u prvoj sezoni rijalitija “VIP Veliki brata”. Do sada je već otkriveno da će u okršaj varjačama ući i Cakana, Bojana Stojković, Marko Kon, Danijel Đokić i Suzana Mančić, kao i Jelena Karleuša.

U ovom šou-programu, koji počinje sa snimanjem 3. septembra, o kvalitetu odlučuje tročlani žiri koji čine poznati kuvari i gastronomi, koji će svakodnevno ocenjivati veštine kuvanja poznatih, dok će petkom jednog takmičara izbacivati iz dalje igre. Pobednik će biti proglašen u decembru i odneće nagradu vrednu milion dinara.

Reklame

Ostavite komentar