Prvo batine a onda tetovaža

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 04 Aug 2012

Darko Lazić (21) oporavlja se posle batina koje je zajedno sa kolegom Slobodanom Vasićem dobio ispred jedne crnogorske diskoteke.

Kako kaže, posekotina na glavi je dobro, ali izbegava da se kupa u moru, jer se rana u dodiru sa slanom vodom otvori i ponovo krvari. Iako je od tuče sa nepoznatim momcima prošlo skoro dve nedelje, on tvrdi da i dalje ne zna razlog zašto su ih napali. Ali, više od zadobijenih rana boli ga šteta na kolima, pošto su mu mladići uništili auto.

- Najteže mi je zbog auta. Šteta je oko 1.000 evra, ono što sam ja uspeo da vidim. U stvaru verovatno je više. Svi me pitaju zašto, a ja iskreno kažem – nemam pojma zašto su nas napali. Prvi put sam ih u životu video tada. Valjda su to kompleksi. Ja sam kao poznat, pevam, imam para, uvek mogu da obrnem turu pića… Zaista ne znam zašto su me napali – rekao je Lazić za beogradske novine. Iako ga devojke često spopadaju na nastupima trenutno nije zaljubljen i priznaje da su mu se smučile i veze za jednu noć, ali zato nisu tetovaže.

- Uradiću još jednu tetovažu uskoro. To ti je zaraza, kad jednom kreneš ne staješ više. Sve ovo na ruci gde sada nemam ništa planiram da iscrtam.

Reklame

Ostavite komentar