Riki Lugonjić ode u političare

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 15 Aug 2012

Nekada vrlo traženog i zaposlenog pevača Rikija Lugonjića poslednjih godinu dana gotovo da nema nigde. Odradio bi Riki pokoju tezgu u dijaspori, ali u medijima od njega nije bilo ni traga ni glasa!

Mnogi su zaključili da je ovaj pevač u vremenu krize potpuno digao ruke od pevanja i posvetio se svojoj samoposluzi i parfimeriji koje ima u Beogradu. Ali, Riki tvrdi da nije zapostavio muzičku karijeru. Samo je malo potisnuo u drugi plan i posvetio se politici. Naime, Riki je predsednik opštinskog odbora SNS-a, prigradske beogradske opštine Grocka. Bio je glavni organizator gročanskih svečanosti koje su organizovane prošlog meseca.

“Iz čista mira, ubacio sam se u politiku. Politika me uopšte ne zanima, ali me zanima kultura. Međutim, pošto se ništa ne može učiniti ako se ne poduprem politikom, morao sam među političare. Ubeđen sam da mogu mnogo toga da uradim i unapredim na polju kulture i zato sam malo apstinirao od muzike. Odavno sam završio CD sa novim pesmama, ali on stoji u bunkeru i čeka bolja vremena. Dosadilo mi je da samo čekam da dođu ta lepša vremena, pa sam rešio da ih svojim političkim anganžmanom malo poguram”,  kaže Lugonjić.

Reklame

Ostavite komentar