Sestra Jelene Janković u vezi sa vlasnikom lanca zlatara

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 07 Aug 2012

Kad se zbog njega bije po splavovima, onda nisu u vezi, a kad se slika u njegovom stanu, onda čak i žive zajedno – bar se tako ispostavilo u slučaju starlete i pevačice Dijane Janković, inače, sestre teniserke Jelene Janković!

Ona je, naime, demantovala svaku povezanost sa Nebojšom Bojovićem, bratom Luke Bojovića, kada se zbog njega nedavno posvađala sa koleginicom Marinom Visković, a za „Alo!“ je sada otkrila da su zajedno.

- Stan u kojem se slikala Dijana Janković za jedan poznati nedeljnik nije njen, već pripada Nebojši Bojoviću, vlasniku nekoliko zlatarskih radnji, inače bratu od strica Luke Bojovića. Ona živi u garsonjeri na Bulevaru kralja Aleksandra, a ne u tom stanu – za „Alo!“ je otkrio izvor blizak starleti. Ipak, mi smo želeli da proverimo čiji je stan u kojem se za jedan nedeljnik slikala Dijana Janković, pa smo je pozvali, a ona nam je potvrdila da zaista živi u tom stanu, i to sa dečkom Nebojšom!

- Nisam se slikala u stanu sa dečkom jer on to ne želi. On je biznismen – rekla nam je na početku razgovora Jankovićeva, a kada smo je pitali da li njen dečko drži zlataru i da li se zove Nebojša, odgovorila je potvrdno.

- Da, da. Nebojša i ja živimo zajedno u tom stanu – rekla je Dijana i potvrdila vezu sa Nebojšom Bojovićem, inače bratom vođe zemunskog klana Luke Bojovića, poznatom pod nadimkom Pekar. Međutim, Dijana je ranije demantovala vezu sa Nebojšom. Naime, prošle godine pojavila se informacija da je Jankovićeva sa Bojovićem bila na jednom splavu, gde se srela sa pevačicom Marinom Visković, koju je zbog pozdravljanja sa biznismenom Dijana najpre polila vinom, a potom su se gađale pepeljarama, čašama i tompusima. Ipak, Dijana je sve demantovala.

- Nikada ništa nisam imala s njim, baš nikada ništa. On ima devojku, ne znam koju – rekla je najpre Dijana, a na pitanja da li je bila na splavu sa Bojovićem i napala Viskovićevu, prasnula je:

- Ko ste vi? Odakle vam te informacije? To nije tačno. Nisam ja bila nigde s njim, to su gradske priče – izjavila je Dijana za „pulsonlajn“ tada. Ipak, izgleda da je odlučila da bude u vezi sa vlasnikom lanca zlatara, pa čak da s njim započne i zajednički život.

Reklame

1 komentar

  1. Klara said on 24/04/2013 at 16:14

    Najbolja je,odlicne pesme!

Ostavite komentar