Severina renovira kafić u Beogradu

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Aug 2012

Severina Vučković i Milan Popović rešili su da preurede kafe-restoran „Moda“ u Beogradu. Kako Kurir saznaje, Seve je poželela da se enterijer kafića sredi po feng šuiju, a kako njen suprug ispunjava baš sve njene želje, i velike i male, tako je postupio i ovaj put.

- Radovi su uveliko u toku. Kafić ne radi već tri nedelje. Milan nadgleda radove dok radnici gletuju i kreče, ali im unapred daje instrukcije i za svaki sledeći korak. U renoviranje je uloženo deset hiljada evra, pa bi, kad se sve završi, lokal trebalo da bude luksuzniji nego što je bio. A što se stila tiče, Severinina želja je bila da unutrašnjost bude uređena po feng šuiju – otkriva Kurirov izvor.

Niko ne sumnja u Severinin ukus, kao ni u Milanovu realizaciju njenih želja. Jedino ostaje pitanje da im majstori opet ne ostanu „kratkih rukava“, ukoliko prođu kao njihove kolege koje nisu isplaćene posle radova na luksuznoj vili u Čeneju, o čemu je Kurir već pisao.

Ekipa Kurira je od radnika u lokalu, koji se renovira, pokušala da sazna da li su plaćeni unapred, ali je bila sprečena u tome. Izvesna plavuša, koja nije želela da otkrije u kom svojstvu se nalazi u lokalu, nije dozvolila pristup. Rekla je samo da je renoviranje u toku i da je „strogo zabranjeno šetkati se unaokolo“.

Reklame

Ostavite komentar