Skandal: Igor vadio pištolj na Slađu i Vanju

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Aug 2012

Biznismen Igor Matić upao je u restoran sa pištoljem i napao svoju bivšu devojku Slađanu Delibašić i njenog novog izabranika Vanju Ćorića. Pevačica iz straha demantuje da je došlo do incidenta, dok je njena ćerka Silvija sve potvrdila za Press

Igor Matić, bivši dečko pevačice Slađane Delibašić sa kojim je bila u rijalitiju „Parovi” na Hepi televiziji, pokušao je navodno da ubije nju i njenog novog dečka, biznismena Vanju Ćorića. Tragediju je sprečila Slađina ćerka Silvija, koja je Matića izgurala napolje iz restorana u koji je uleteo naoružan dok su njih troje zajedno večerali.

Nakon pisanja magazina „Puls” da su pevačica i njen novi dečko izbegli tragediju za dlaku, Slađa i Vanja su se očigledno pokajali što su medijima otkrili tu priču, pa su u razgovoru za Press oštro demantovali da je došlo do incidenta, kazavši da je u pitanju najobičnija izmišljotina.

- To su sve izmišljotine. Igor mi nikada nije pretio. To je čovek sa kojim sam živela i zašto bi uradio tako nešto a ja o tome pričala na sva zvona – rekla je Slađa.

Ni njen novi izabranik nije hteo da kaže šta se zaista desilo, šta više demantuje i da je ikada pričao sa Igorom.

- Ja tog dečka ne poznajem.Video sam ga samo nekoliko puta iz daleka. Nije tačno da nas je napao i ne znam čemu ovakva fama oko incidenta koji se nije dogodio. Vi kao da hoćete da izazovete tragediju – istakao je Vanja.

Da je ipak došlo do incidenta, potvrdila nam je druga akterka, Slađina ćerka Silvija, koja je iznela detalje Igorovog napada na svoju majku i njenog novog dečka.

- Bila sam sa Vanjom i mamom u restoranu na večeri kada je Igor uleteo. Bio je besan i obratio se Vanji rečenicom: „Hajde izađi napolje da ti objasnim neke stvari.” Kada je video da sam ja tu, samo se uhvatio za glavu jer me nije očekivao niti video pre toga. Bila sam uplašena i nisam razmišljala ni o čemu osim da sprečim da se bilo kome dogodi nešto loše. Skočila sam i izgurala Igora napolje dok je mama stala da zaštiti Vanju – priča Silvija.

Ona kaže da Igor nije bio pod dejstvom alkohola jer nikada ne pije i da joj nije jasno zašto je tako odreagovao jer je sa njenom mamom bio 12 godina i raskid prihvatio mirno.

- Ne verujem da bi pucao jer nikada ne bi uradio nešto što bi povredilo mene ili mamu. Deset godina smo živeli zajedno i bio mi je kao drugi otac, ali me je takvo njegovo ponašanje iznenadilo. Nisam očekivala da Igor može da bude takav jer ga u tom svetlu nisam upoznala. Bila je jako neprijatna situacija i svaki pogrešan korak bilo koga od nas mogao je da dovede do tuče i ko zna čega. Mislim da je to bio samo Igorov ispad i nadam se da ga cela ova priča koja je sada dospela u javnost neće revoltirati da zaista počini neku ludost – kaže Silvija.

Reklame

Ostavite komentar