Tanja Savić pozajmila 10.000 evra od Saše Popovića?!

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 18 Aug 2012

Tanja Savić je izgleda zapala u veliku novčanu krizu. Naime, pevačica je navodno pozajmila 10.000 evra od direktora svoje matične “Grand produkcije” Saše Popovića kako bi preživela naredni period.

Tanja i njen suprug Dušan Jovančević nedavno su ponovo postali roditelji u dalekoj Australiji, a Tanja ne može da se vrati poslu i zaradi neki novac dok beba ne ojača. Upravo zbog toga, Savićeva je pozvala Popovića, koji joj je pozajmio pomenutu sumu.

- Istina je da su Tanja i Dušan zapali u novčane probleme. Već nekoliko meseci jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa tako pozajmljuju novac od prijatelja. Kao i svi roditelji, trude se da sinovima Maksimu i Đorđu obezbede sve što je potrebno, ali Dušanu posao loše ide u poslednje vreme, a Tanja sada neprestano brine o deci, pogotovo o malom Đorđu, pa ne može da ide na nastupe – objašnjava naš izvor i dodaje:
- Pošto već godinama sarađuju na obostrano zadovoljstvo, ona je pozvala Sašu Popovića, koji je odmah pristao da joj pozajmi 10.000 evra, a dogovor je da mu Tanja vrati novac sledeće godine, kad dođe u Srbiju i počne da peva. Kako je ona pod ugovorom sa “Grandom”, Saši nije bio problem da joj da novac. Oboma im je u interesu da se ona što pre vrati pevačkoj karijeri. Inače, Tanja planira da od naredne godine sa porodicom živi u Beogradu, gde ima kuću – zaključuje sagovornik.
U želji da saznamo da li su ove informacije zaista istinite, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem, kao i sa porodicom Tanje Savić, ali nismo uspeli.

Reklame

Ostavite komentar