Trač ili istina: Ceca i Vlada Mandić ponovo zajedno!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 26 Aug 2012

 Svetlana Ceca Ražnatović i bivši rukometaš, a sadašnji odbornik Srpske napredne strankeu beogradskoj Skupštini Vlada Mandić, navodno su obnovili vezu, koja je počela davne 2004. godine.

Naime, njih dvoje osam godina nisu komunicirali, da bi se ponovo spojili pre nekoliko meseci, kada je Mandić poslao poruku podrške Ceci dok je bila u kućnom pritvoru.

- Ceca je početkom ove godine pozvala Vladu da dođe kod nje, što je on i učinio. Tada su ponovo započeli druženje, a vrlo brzo i intimnu vezu. Njih dvoje se, kad god imaju slobodnog vremena, nalaze i uživaju zajedno – tvrdi dobro obavešten izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Vlada i Ceca se najčešće viđaju u njenoj vili u Ulici Ljutice Bogdana. Ona je tamo sigurna da je niko neće slikati, pa je upravo to glavni razlog zbog čega se tamo nalaze.

Iako je uvek otvoren za pitanja novinara, Mandić ovog puta nije odgovarao na poruke i pozive. Za razliku od njega, Ceca je demantovala saznanja do kojih je došao “Kurir”:

- Odakle vam ideja da sam obnovila vezu s Vladom?! Kada sam ja to bila s njim? Ne znam kada sam poslednji put videla i čula dečka. To je neistina! S kojim pravom pišete o tome? Kakav Vlada?! Muka mi je više da me spajate s kojekakvim muškarcima! S decom sam na odmoru, na Kipru. E, baš ću da mislim o Vladi! – rekla je Ceca za “Kurir”.

Odnos Cece Ražnatović i Vlade Mandića bio je velika medijska tema 2004. godine, kada se srpska javnost bavila romansom folk dive i sedam godina mlađeg Mandića. Oni su tada bili u velikoj ljubavi, a pričalo se da je Vlada navodno imao i neke probleme sa Cecom, koja je, kako su tada tvrdili upućeni, bila ljubomorna na njegov slobodnjački stil života. Mediji su tada redovno izveštavali o detaljima njihove tajne veze i Vladinom “bekstvu” u nemački klub Magdeburg, kada je i okončana njihova romansa.

Ceca Ražnatović je nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana ozvaničila samo jednu svoju vezu, i to sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Međutim, mediji su je dovodili u vezu i s Andrejem Kulundžićem, Filipom Živojinovićem, Petrom Kapisodom, Vladom Vuksanovićem…

S duge strane, Vlada Mandić bio je s mnogim lepim ženama u Srbiji, a neke od njih su Kristina Bekvalac, Jelena Jakovljević, Jelena Jevremović, Bojana Stojković…

Reklame

Ostavite komentar