Trač ili istina: Mića Megatrend u vezi sa Sandrom Obradović

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Aug 2012

Sandra Obradović u ljubavi je s Mićom Jovanovićem, vlasnikom i rektorom Megatrend univerziteta, saznaje Kurir. Njih dvoje već neko vreme uživaju u tajnoj vezi, iako poznati biznismen ima verenicu, a od Sandre je stariji više od tri decenije!

- Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom – kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Mića je već godinama veren s nekoliko decenija mlađom Milicom Đorđević, ali je oduvek bio slab na lepe devojke. Pričalo se da je donedavno bio u šemi i s Natašom Bekvalac i da je pevačica upravo zahvaljujući tome dobila posao na Megatrendu, gde je neko vreme radila u marketingu, a pre toga je bila zaštitno lice Univerziteta. Navodno je Nata dobila otkaz kad je prekinula vezu s Mićom, a baš u to vreme je Sandra diplomirala na tom fakultetu!

Pozvali smo Miću, koji nije bio iznenađen našim pitanjem da li je u tajnoj vezi sa Obradovićkom.

- Uh… Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu – rekao je Jovanović.

I Sandra je slično reagovala.

- Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru – naglasila je plavokosa voditeljka.

Reklame

Ostavite komentar