Vesna Dedić pokazala obline na Crnogorskom primorju

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Aug 2012

Priznaćete, nesvakidašnja situacija je da vidimo voditeljku i spisateljicu Vesnu Dedić u kupaćem kostimu. No, zahvaljujući lepom vremenu koje je autorku romana “Ti si meni sve” izmamilo na terasu, naš fotograf ju je uslikao u bikiniju kako suši peškir i odmara se čitajući časopis.

U prvom planu su Vesnine bujne grudi, koje su obično sakrivene u do grla zakopčanim haljinama. Ali, gde su sunce i more, tu je i opuštanje, pa se i zvezda RTS-a oslobodila svih stega!
Prvi zaključak bio nam je da Dedićeva izgleda bolje nego ikad, iako u javnim nastupima retko ističe svoje obline. Očigledno je da je Vesna zadovoljna privatnim i poslovnim životom, jer je u trenutku kada je uslikana prosto blistala. Da li se posle razvoda konačno zaljubila ili je za njen osmeh zaslužna uspešna promocija nove knjige, ne znamo, tek Dedićeva je, kao što vidimo, doterala liniju do savršenstva.
Voditeljku smo zatekli na balkonu njenog apartmana u Budvi, nažalost, samu. Pošto se tek predveče spustila na plažu, kada se sunce povuklo, verujemo da ju je tamo čekalo društvo. Poznato je da Vesna izbegava gužvu i da je retkost videti je usred bela dana na plaži kako se kupa i sunča, a posle ovih slika možemo da kažemo da je za njene obožavaoce to velika šteta, jer Dedićeva ima šta da pokaže. Iakoima45 godina, za nju važi da je kao vino – što je starija, to bolje izgleda. Krivo je more!

Reklame

Ostavite komentar