Vladimir Dašić i dalje u bekstvu?!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Aug 2012

Prošlo je više od dva meseca kako je košarkaš Vladimir Dašić kidnapovao  fotoreportera dnevnog lista i uputio mu pretnje kada ga je ekipa uslikala kako izlazi iz stana pevačice Milene Ćeranić.

Od tog dana do danas, Dašić se ne pojavljuje u Srbiji, niti se javlja policiji. Nedavno je njegov advokat pozvao MUP rekavši da će se košarkaš javiti kada mu se završe pripreme i da će doći da da iskaz, ali se do dana današnjeg nije pojavio. Kako smo saznali od izvora iz policije, više se ne javljaju ni on ni njegov advokat, ne odgovaraju na pozive, a Dašić je na broj koji ima policija već dva meseca nedostupan.

“Vladimirov advokat je obećao da će se on pojaviti čim mu se završe pripreme, i to je trebalo da se dogodi ovih dana, ali ništa. Više se ne javlja ni njegov advokat. On je strani državljanin i do njega je mnogo teže doći iz pomenutog razloga. Čisto sumnjam da će on sam doći i dati iskaz. Čak i ako ga kao kuća tužite, ko zna da li će i tada biti dostupan”, rekao je izvor iz policije.

Nedavno su do nas stigle i informacije da se košarkaš nalazi u Beranama kod bake i da ne izlazi iz kuće, a da je posle toga prešao u Podgoricu.

“Vladimir je nekoliko nedelja bio kod bake u Beranama, ima broj koji zna samo nekoliko osoba. Zatim je otišao do Podgorice, gde ga je redovno posećivala i Milena, s kojom se i dalje viđa. On šeta slobodno po Crnoj Gori, a ne verujem da će u Srbiju u skorije vreme, baš zbog incidenta koji je napravio pre nekoliko meseci”, rekao je izvor blizak košarkašu.

Želeći da čuju gde se trenutno nalazi Vladimir Dašić i da li neke informacije o njemu ima i njegov otac Željko, koji se pre dva meseca izvinjavao novinarima u ime sportiste, pozvali su ga ali je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan.

Reklame

Ostavite komentar