Aca Lukas još uvek oseća posledice ranjavanja !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Sep 2012

Aca Lukas se prošle nedelje prestravio kad ga je probudio jak bol u nozi, nakon čega mu se pojavio i otok.Pevač se uspaničio jer je baš u tom predelu noge bio ranjen pre tri godine.

Lukas je već imao komplikaciju posle operacije kada se okliznuo na nastupu u klubu Magacin“, prilikom čega mu je stradao meniskus. Ovog puta uzbuna je usledila iznenada – niti je pao, niti je radio išta što bi moglo prouzrokovati bol. Zato je on u panici odmah odjurio u Beogradski klinički centar na kontrolu.

- Nisam gubio vreme, odmah sam otišao kod doktora, koji je obavio pregled i dao mi injekciju, posle čega mi je spao otok. Trebalo je posle toga da iskuliram neko vreme, ali kako su pripreme za koncert u Areni 3. novembra već počele, sada sebi ne mogu da priuštim odmor ili bolovanje – priča Lukas.

Iako nije konstatovao nikakav ozbiljan problem, lekar je Aci za svaki slučaj prepisao mirovanje. A kako on to sebi u ovom trenutku zbog posla ne može da priušti, trebalo bi bar da bude pažljiv i ne pravi nikakve nagle pokrete.

Reklame

Ostavite komentar