Aca Lukas: Lukoil me je prevario

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Sep 2012

Naftna kompanija „Lukoil“ zloupotrebila je lik i delo Ace Lukasa! Pevač je pre godinu dana, pred solistički koncert u Areni, snimio za njih reklamni spot, ali menadžment nije ispoštovao postignuti dogovor. On i menadžer Saša Mirković odlučili su da sklope ugovor tek posle završenog posla, a kadrovi su snimljeni na poverenje.

Na sastanku je odlučeno da, ako se čelnicima „Lukoila“ bude dopao spot, potpišu važeći dokument s pevačem i produkcijskom kućom „Beoton“, čiji je vlasnik Mirković. Ali, ne lezi vraže. Ugovor nije potpisan, Lukas nije dobio ni prebijene pare, a reklamni video uveliko se emituje na zvaničnom veb-sajtu naftne kompanije.

- Ni „Beoton“ ni ja nismo dobili ni evro. S „Lukoilom“ ni ugovor nisam potpisao. Reklamu sam snimio na poverenje. Toliko mogu da kažem, za sve ostale informacije morate se obratiti pravnoj službi „Beotona“ - rekao je Lukas za Kurir.

„Beoton“ neće sedeti skrštenih ruku. Kako su najavili, u ponedeljak će podneti tužbu.
- „Lukoil“ i „Beoton“ nikada nisu potpisali ugovor. Ta kompanija je bila sponzor koncerta u Areni, kada je i dogovoreno da s Acom potpišu ugovor i snime spot. Od tada nam se niko nije javio. Počinili su krađu svih prava i materijala, a ta zloupotreba epilog će dobiti na sudu – kaže Danijela Vidosavljević, direktorka „Beotona“.

Reklame

Ostavite komentar