Aleksandra Ivanović izvisila za posao u Grandu

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Sep 2012

Aleksandra Ivanović, voditeljka Dnevnika na Pinku, izvisila je za posao kod Saše Popovića. Iako se nadala da će zauzeti mesto u „Grand paradi“ uz Vladu Stanojevića, umesto nje, partnerka će mu biti Sanja Kužet, koja skoro svakoga dana gledaoce „ružičaste televizije“ obaveštava o vremenskoj prognozi u jutarnjem programu.

Poznat po tome da se često predomišlja, Saša Popović je i ovoga puta u poslednjem trenutku napravio rokadu, a novi voditeljski dvojac kreće sa snimanjima već od narednog četvrtka.

- Iako je Aleksandra uveliko najavljivana kao novo lice „Grand parade“, ona je ipak ostala bez tog angažmana. Po svom običaju, Saša Popović se u poslednjem momentu predomislio i odlučio da su Sanja i Vlada bolji tandem za ovu formu emisije. Baš kao što je nedavno rešio da, umesto najavljivanog Stanojevića, ipak zadrži stare voditelje u takmičenju „Zvezde Granda“ – priča naš izvor.

Kako Kurir saznaje, Ivanovićeva neće ostati bez svoje uloge u „Grandu“, jer je direktor ove produkcije čuva, kao keca u rukavu, za svoj novi veliki projekat – Narodnu televiziju.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 26/09/2012 at 09:21

    Jao … ova ce i dalje da “glumi” vesti…. a Marija Egelja ne ume da govori! Bravo, svako nadje sebi pravo mesto!Eto, Grand napravi i od Vlade Stanojevica “voditelja”!

Ostavite komentar