Ana Aleksander u novom krimi filmu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 12 Sep 2012

Nakon angažmana u nekoliko popularnih TV serija američke produkcije, srpska glumica Ana Aleksander u Kanadi snima film u kome joj je partner Dilan Mekdermot.

Ana Aleksander, koja se proslavila zahvaljujući seks-scenama u seriji “Kemistri”, dobila je ulogu u filmu “The Freezer” (Zamrzivač), akcionom trileru koji bi u režiji Mihaila Salomona trebalo da počne da se snima 2. oktobra.

Scenario su napisali Kanađani Šejn Vejsfild i Tom Doganoglu, a glavna uloga poverena je Dilanu Mekdermotu. Popularni glumac igra misterioznog čoveka koga kidnapuju i ubacuju u zamrzivač, a koji je u prošlosti bio plaćeni ubica.

Preti mu smrt smrzavanjem ukoliko ne dođe do novca koji je ukrao jednoj grupi kriminalaca.

S obzirom na to da još uvek nije završena glumačka podela, američki producenti nisu želeli da otkrivaju detalje u vezi sa ostalim ulogama, osim što su obelodanili da će u filmu igrati i Ana Aleksander.

Ana Katarina Stojanović, kako je pravo ime ove seksepilne glumice, golišavi filmski debi imala je sa 14 godina u filmu „Sekula se opet ženi”, a iz tog perioda potiče i njeno prijateljstvo sa glumcem Radošem Bajićem.

Bilo je reči da će Ana Aleksander igrati u seriji “Ravna gora” koja je nedavno počela da se snima, ali je odustala zbog planova u Americi.

Reklame

Ostavite komentar