Anabela Bukva se verila

Izvor: tracara.com
Postavljeno 18 Sep 2012

Kako javlja portal “Tračara“, pevačica Anabela Bukva sinoć se verila za svog višemesečnog partnera Andreja Atijasa. Anabelu je Andrej zaprosio na proslavi 18. rođendana televizije Pink.

Tokom noći na društvenim mrežama pojavila se fotografija Andreja koji u ruci drži kutiju sa prstenom i grli svoju buduću suprugu. Da je zaista došlo do veridbe, potvrdio nam je i izvor blizak pevačici.

“Anabela nije znala da će je Andrej zaprositi. Zajedno su došli na proslavu rođendana ružičaste televizije. Bili su u separeu sa prijateljima, ne razdvajajući se jedno od drugog. U jednom trenutku, Andrej je izvadio prsten i zaprosio Anabelu. Od uzbuđenja, pevačica je počela da plače”, kaže izvor Tracara.com.

Podsećanja radi, vezu Anabele i Andreja od samog početka pratile su brojne kontroverze. Prvo su mediji spekulisali da je Atiljas imao problema sa drogom, a onda je otkriveno da je njegova bivša devojka u drugom stanju. Pre par meseci Andrej je postao otac, ali ga to nije sprečilo da ostane u vezi sa Anabelom.

Od kad se razvela od Gagija Đoganija, Anabela je bila u vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem i biznismenom Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem.

Reklame

Ostavite komentar