Anabela s milionerom, a Gagi jedva preživljava

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 21 Sep 2012

“Nekom je život majka, a nekom maćeha” često je korišćena izreka, a primenjiva je, kako ističu pojedini mediji, od skoro i na Gagija Đoganija, kome baš i ne ide u životu, te dok njegova biša supruga Anabela Bukva uživa u ljubavi sa bosanskim biznismenom Andrejem Atijasom, sa kojim se i verila, denser jedva spaja kraj s krajem i živi u garsonjeri pored pijace.

Naime, kako je objavio nedeljnik “Star”, Gagi se nalazi u veoma teškoj finansijskoj situaciji, što potvrđuje i činjenica da živi u garsonjeri na vidikovačkoj pijaci. Međutim, denser tvrdi da je istina drugačija:

- Od kada sam se razveo od Anabele, protiv mene se vodi medijska hajka! Ne, ja ne živim u toj garsonjeri pored pijace, već u elitnom delu Vidikovca. Živim sa devojkom, a garsonjeru izdajem. Možda su me uslikali kad sam išao po kiriju. U braku sa Anabelom stekao sam tri stana, podelili smo se i imam gde da živim. I nije istina da ne radim, radim, samo manje nego ranije – izjavio je Gagi za “Alo!”.

Međutim, njega je u aprilu ekipa emsije “Paparaco lov” usnimila ispred sporne garsonjere na pijaci, i to u trenutku kada je otključavao vrata, a da li je provetravao, ulazio dok stanari nisu tu, ili pak tu živi, zna samo on.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 22/09/2012 at 07:42

    Prvo da joj nije bilo tog Gagija… nikada ne bi bila tu gde jeste…niti zna da peva… niti zna da igra….. ali sta treba vise za sponzorusu….. pa eto neka i Gagi postane “sponzorusa” pa ce imati puno, puno, puno “ljubavi”!

Ostavite komentar