Barbara Tatalović osvaja svet

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 06 Sep 2012

Jedna od trenutno najangažovanijih spskih modela u svetu Barbara Tatalović, koju je otkrila i proslavila najbolja domaća agencija “Forma Viva”, radiće kampanju za novu kolekciju brenda “Tom Tailor”. Uspešna saradnja koju “Forma Viva” ima već godinama sa najvećim svetskim sistemima kao što su IMG, Marilyn, DNA i NEXT, doprineli su da Barbara postane jedna od najtraženijih modela.

Atraktivna brineta će uskoro posetiti Beograd da bi sa vlasnicom agencije “Forma Viva” Marijom Savić Simić 16. septebra u hotelu Moskva sa početkom u 14 sati održati prvi u nizu kastinga za nova lica.

- Nedavno sam pozvana da, nakon uspešnih poslova u Parizu i Milanu, budem zaštitno lice prestižne kampanje poznatog brenda “Tom Tailor” u Americi. Radujem se dolasku u Beograd i kastingu na kome ćemo izbarati nova modna lica – rekla je Barbara.

Podsećanja radi, mnogi modeli otkriveni su upravo u ovoj agenciji poput Aleksandre Vuković, Emine Cunmuljaj, Marine Bukvić, Marije Vujović, Danijele Dimitrovske, Nataše Vojinović i mnogih drugih.

Reklame

Ostavite komentar