Boki 13 spreman za promenu pola

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 19 Sep 2012

Ako je suditi po informacijama koje se mogu čuti iz njegovog okruženja, tokom jeseni njegovi roditelji će dobiti ćerku!

Naime, Boki 13 se pre nekoliko dana vratio u Beograd kako bi obavio poslednje pripreme i dogovore pred tešku operaciju koja ga u narednom periodu čeka, a naš fotograf je uslikao Makedonca u ponedeljak po podne u trenutku kada je napuštao poznatu kliniku za plastičnu hirurgiju na Dedinju. Kada je video da je uslikan, sakrio je lice, a nikakvu izjavu od njega ovim povodom nismo uspeli da dobijemo. Nešto raspoloženiji za priču bio je naš izvor blizak šoumenu.

- Klinika na kojoj je bio ima lekare koji su profesionalci u svojim oblastima i koji su uradili bezbroj operacija ovakvog tipa, a koliko će posla imati oko Bojana, to i dalje ne zna niko od nas. Svi u Bokijevom okruženju su šokirani njegovom odlukom, a on i dalje ćuti i nikome nije ispričao da li će operisati samo polni organ, ugraditi silikone u grudi ili još nešto.

On jeste bio na konsultacijama vezanim za operaciju, a šta se na kraju dogovorio, ne znaju čak ni ljudi iz njegovog najbližeg okruženja – rekao je dobro obavešteni izvor blizak Jovanovskom.
Svakako, uskoro ćemo imati priliku da vidimo dokle je bio spreman da ide!

Reklame

Ostavite komentar