Brenina karijera dovedena u pitanje !?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Sep 2012

Lepa Brena i dalje ima ozbiljne zdravstvene probleme, koji prete da možda i prekinu karijeru jedne od najvećih balkanskih pevačica. Pored zdravstvenih, Brena u poslednje vreme ima i probleme pravne prirode. Naime, pevačica će se uskoro naći pred sudom u Sarajevu, jer Centar za sport i rekreaciju  iz ovog grada od nje poztražuje  10.000 evra zbog otkazanog koncerta.

- Brena je u veoma lošem zdravstvenom stanju, te joj je i dalja karijera dovedena u pitanje. Njen problem sa trombom nije rešen i preti da je zauvek skloni sa scene. Porodica i bliski prijatelji su uz nju i neprestano joj govore da “smanji gas”. Ipak, njihove reči ne dopiru do nje, jer ona želi da radi i dalje, a svi se nadaju tome da će se njeno zdravstveno stanje ipak popraviti – kaže izvor Telegrafa blizak pevačici.

Proteklih meseci čitava porodica Živojinović prošla je kroz težak period. Krajem jula Brena je osetila jak bol i potražila lekarsku pomoć, kada je i hospitalizovana:

U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može da izazove komplikacije, među kojima i plućnu emboliju, takozvani infarkt pluća, a on može biti smrtonosan – otkrio je tada blizak prijatelj Živojinovića.

Podsećanja radi, Lepa Brena je u oktobru 2004. primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog tromboze vene subklavije.

Reklame

Ostavite komentar